1500_opti

Pollena-Ewa S.A. oferă o gamă largă de servicii contractuale. Ca parte a activităţii noastre, producem cosmetice perfecte pentru nevoile clienţilor şi partenerilor noştri. Suntem responsabili pentru întregul proces de creaţie al produselor, pornind de la o simplă idee până la implementarea acesteia - colaborăm cu fiecare partener în parte şi ne asigurăm că aceştia sunt informaţi cu privire la fiecare pas al procesului de fabricaţie, de la preparea formulelor, selecţia şi designul ambalajelor până la efectuarea controlului calităţii şi condiţionarea produselor.
Cu ajutorul pasiunii, cunoaşterii materialelor necesare şi tendinţelor din lumea cosmeticelor, echipa noastră de specialişti experimentaţi se ocupă cu preparea formulelor. Toate formulele sunt controlate şi testate pentru siguranţa utilizării.
Calitatea superioara a produselor noastre este asigurată de dotarea corespunzătoare a laboratoarelor noastre fizico-chimice si microbiologice, de certificarea ISO 9001 în managementul calitatii din 1996 şi prin aplicarea regulilor GMP, certificate de TÜV Nord Polska – companie acreditată în Polonia şi în Germania.
Putem prelua contracte de producţie pentru proiecte inovatoare, mai mult, fabrica noastră poate crea produse chimice de uz domestic. Dacă doriţi să externalizaţi un proiect de acest tip, atunci sunteţi în locul potrivit.
Asteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună!